0
product-name product-name product-name

680 Olkalaukku, pysty

219 €

HUOM!

Tehdään tällä hetkellä tilauksesta, toimitusaika noin 1-3 viikkoa. Jos sinulla on kiire, tai haluat laukun tietyn värisenä, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ennen tilauksen tekoa!

Turvavyön värivaihtoehdot ovat musta, vaalean harmaa tai tumman harmaa. Sisävuoren ja taskun värivaihtoehdot ovat musta, kirkkaan sininen, tumman sininen tai violetti.

Isojen laukkujen sarjan uusin tulokas, pystymallinen olkalaukku. Laukussa on kahteen suuntaan aukeava vetoketju, kuten Repussa ja vaakamallisessa Olkalaukussa, joten tavarat on helppo löytää laukusta. Sisään mahtuu mukavasti myös pienemmät tietokoneet, laukku onkin alkujaan suunniteltu 13 tuumaiselle Macbook Airille. Leveä turvavyöolkain tekee laukusta mukavan kantaa. Sisäpuolella on vetoketjullinen tasku, johon saa pikkatavarat talteen.

Vuorikankaan ja taskun väritoiveet voi esittää sähköpostilla hanna-kaisa@hookoohoo.fi, yleensä varastossa valmiina mustaa. Myös itse laukkua voi tilata esimerkiksi harmaan sävyisenä.

 

MITAT:

Korkeus: 35cm

Leveys: 25cm

Syvyys: 10cm

Olkahihnan pituus: 150cm

 

HOITO-OHJE
 

Turvavyömateriaali hylkii likaa, mutta kukapa ei arvostaisi pientä huolenpitoa silloin tällöin. Tahrat ja pölyt lähtevät kostealla liinalla, mutta tarvittaessa voit myös huuhdella laukun haalealla vedellä tai tarjota sille pesukonekyydin. Turvavyö kestää koviakin lämpötiloja, mutta lika lähtee laukusta helposti, joten ekologisuuden nimissä suosithan viileämpiä pesuohjelmia.