0

MUOTOILU

 

Materiaali

Turvavyö on materiaalina paitsi kestävää ja helppohoitoista, myös todella kiehtovaa. Valo saa sileän pinnan kiiltämään ja houkuttelee esille upeita sävyjä. Vöiden erilaiset kudonnat luovat mielenkiintoisia tekstuureja sekä graafisia kuoseja. Käteen turvavyön pinta tuntuu samanaikaisesti silkkiseltä ja napakalta. 

Muoto

Muotoilussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja toimivuuteen. Selkeälinjainen design nostaa materiaalin arvoonsa ja miellyttää silmää pitkään. Harkitut yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden. Lopputulos on laukku, jota voit kantaa ylpeänä pitkään.

Räätälöity ratkaisu

Materiaali vaikuttaa muotoon osaltaan. Laukkuihin voidaan lisätä leveyttä turvavyökerrallaan, joten mittasuhteita on mahdollista muuttaa esimerkiksi kannettavan tietokoneen tai tablettimallin mukaan. Mikäli haluat hyödyntää omaa kierrätysmateriaalia laukkujen sisätaskuissa, sekin on mahdollista, kunhan tekstiili on kestävää ja ommeltavissa. Napakat työvaatteet tai lippukankaiset mainosbanderollit ovat omiaan tähän tarkoitukseen. Valmistamme myös brändättyjä laukkuja omalla logolla.

 

Kysy lisää info@hookoohoo.fi